Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте,

От известно време следя форума и съм се насочил към 147, бензин с 4 врати.

Спрял съм се на тези и се чудех се дали някой има впечатления:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...267&f1=details

и

http://www.cars.bg/u636407

Първа кола ще е - всякакви коментари (освен вече разказаното по други теми) са добре дошли. Благодаря!

Comment

Видял ли си кола в автокъща в неперфектно състояние? Първта е перфектна - с удар отпред и направена с краката
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

Здравейте на всички! Поздрави за хубавия форум и задружните и отзивчиви членове!

От доста време ми е влязла под кожата 147-цата на Алфа и така като гледам май ще сменям клуба...
        Както се досещате естествено е първото ми мнение да е следното:
        Какво мислите за тази обява - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...138&f1=details
        Моля, не ме нападайте с отговори от сорта: "Чети, по форума има писано много", защото до сега четох... и научих много.
        Сега конкретния ми въпрос е какво мислите точно за тази от обявата? Според вас има ли нещо гнило - цена, години, километри и т.н.
        Предварително блягодаря за отговорите!
        Поздрави!
        Last edited by elmismo; d.m.y г., 17:07.

Comment

Точно това е изпълнение 'Collezione' - доста рядко срещано, особено по нашите географски ширини. Нищо чудно да се броят на пръстите на едната ръка такива коли в България
          Изглежда много готино на живо. Има и някои допълнителни екстри, като двуцветен салон, извод за И-под (между климатроника и стереото), специфични джанти и т.н. Не съм сигурен, но може и да външния цвят да е някакво извратено черно, а не обикновеното металиково черно
          На мен по снимки ми изглежда добре и сякаш износена като на реални километри. Малко вирната ми стои задницата, но може да е зрителна измама. Не знам дали на капака на багажника не трябва да се монтира никелираната лайсна през 2007г.
          Ако всичко по колата е наред и работи, за 7000лв. си е прекрасно предложение

---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:15 ----------

П.П.
          Пътническия АirBag нещо малко неестествено ми стои на една от снимките - хлътнал отгоре и изпъкнал отдолу
          Last edited by Kuku; d.m.y г., 17:17.
          sigpic

Comment

Нека колегата да си я види наживо. Ама този двигател не ме кефи за тази кола - не е 16V. И егати промоцията - повече от половин резервоар нафта
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            0879369082

Comment

Здравеите попаднами една 156 мн запазена на малко км. 99г. моторчето мърка има динамо за правене и една козметична забележка но ме спира че е 1.6 тс малък мии се струва кажете мнение б;агодаря предварително
              Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
              155 2.0 16v 150hp Super
              146 1.9 jtd fl

Comment

Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщение
                Здравеите попаднами една 156 мн запазена на малко км. 99г. моторчето мърка има динамо за правене и една козметична забележка но ме спира че е 1.6 тс малък мии се струва кажете мнение б;агодаря предварително
                1.6 за мен е слаба, но ти си решаваш
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Първоначално публикувано от Plamen33 Покажи съобщение
                  Евтина е газова инст. на 1.6 не е нужно газов инжекцион до тука е + другото не е коментар 1.8 2.0 2.5 и ако си играч и 3.2 като последните два двигателя не раждат
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Привет от мен, от известно време се надъхвам да си купя 147-ца до сега съм карал само VW бихте ли ми казали тези обяви реални цени ли са, защото ми се виждат доста евтини, а изглеждат прекрасно ето ги http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...975&f1=details и тази красавица http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...721&f1=details също ако може да споделите този агрегат сполучлив ли е 140кс или малкия 115кс е по-добре.
                    Извинявам за незнанието си, но Алфа Ромео е нова материя за мен нищичко не знам за нея а най лошото е,че и моите близки също нямат идея за какво иде реч.
                    Благодаря предварително на всички.

Comment

Първата,която си показал е в "Каса Ауто" и когато бях там все още не беше измита и излъскана. Външно имаше безброй много забележки,надрани джанти,надрани елементи,вътре по централната конзола имаше драскотини. Не съм я палил или преглеждал по-обстойно,защото бяхме там за друга кола и на бърз преглед това се виждаше. Погледни я,но имай едно на ум и гледай внимателно.
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от Inflame Покажи съобщение
                        Привет от мен, от известно време се надъхвам да си купя 147-ца до сега съм карал само VW бихте ли ми казали тези обяви реални цени ли са, защото ми се виждат доста евтини, а изглеждат прекрасно ето ги http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...975&f1=details и тази красавица http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...721&f1=details също ако може да споделите този агрегат сполучлив ли е 140кс или малкия 115кс е по-добре.
                        Извинявам за незнанието си, но Алфа Ромео е нова материя за мен нищичко не знам за нея а най лошото е,че и моите близки също нямат идея за какво иде реч.
                        Благодаря предварително на всички.
                        140 е железен мотор и върви много. Но ако купуваш кола вземи човек с теб, който може да я прегледа с компютър. Освен това знай, че само смяна масла, филтри са ти над 200лв. Ролки, ремъци - и те, но без труд за смяна. Съединителят ти (усиления) е над 500лв, труд - 150лв. Маховик (евентуално) 750лв. Имаш сигурно и предни дискове, акумулатор, ... да не забравяме ходовата част - там можеш да отидеш и до 1000. Тук говорих за нови части - стари просто не слагай.
                        Отказах ли те?
                        А, да. Забрави тези дизели да са на тези километри
                        Last edited by NightRider; d.m.y г., 03:41.
                        156 1.8TS 16V (01.2001)
                        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                          ...
                          Този път напълно +1

Comment

Леле

Comment

Някой, тук, нещо?!

http://www.mobile.bg/11340094691913457
                              sigpic

Comment

Tочно там дето е смляно бая мат'рял има - интеркулер, дебитомер... Два гърмяни еърбега... Май възстановяването ще е свързано с много нерви и търсене (а не толкова с пари), ама като цяло мисля, че и след възстановяването няма да стигне цената на едно читаво и лъскаво...

Comment

Working...
                                X